Korte terugblik op een geslaagde week

Huttenbouw TAS was een groot succes

De week begon met regen maar dat mocht de pret niet drukken. 120 kinderen en 40 vrijwilligers waren drie dagen volop bezig met timmeren en zagen om de mooiste hutten te bouwen van 2021. Naar mate de dagen vorderden werd het weer beter, de hutten mooier en de sfeer nog gezelliger.

De woensdag was een ware feestdag, bouwen, verven, behang aan brengen (met alleen op deze huttenbouw verkrijgbare behangspijkers) en spelletjes zoals o.a. het sponsbroekspel, een springkussen en krat stapelen.

In de middag kwam ook de jury langs en terwijl de barbecues aangingen deden zij een rondje door de prachtige winkelstraat die er ontstaan was.  Het thema was dit jaar Winkelstad TAS dus kon de jury hun lol op via de snoepwinkel, een fastfoodrestaurant, linksaf bij de supermarkt, even shoppen in de kledingwinkel, langs de surfshop rechtsaf bij de knuffelwinkel en kwamen zo ook nog in het casino terecht waar flink gegokt werd met spijkers.

De dag sloten we daarna af met een gezellige Bonte avond, met moppen, dansjes en liveoptredens. Toen was het zo ver het spannendste deel van de week, slapen in je eigen hut. Een waar feest waarbij het woord slapen best wat overdreven is. Het was weer een geslaagde week en voor iedereen die dit hele artikel heeft uitgelezen alvast een nieuwtje: Huttenbouw 2022 is in de week van 15 t/m 18 augustus 2022. Zet het vast in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s