vrijwilligers gezocht

Voor al onze activiteiten (inde vakanties, de Buitenspeeldag, de Huttenbouw, de Kom en Doe dagen) zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Ben je minimaal 15 jaar en lijkt het je leuk wat van je vrije uren te steken in een aanbod voor kinderen uit Heerhugowaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bieden we je?: een leuke vrijetijdsbesteding, een mooie aantekening op je CV, deel uit maken van een leuke groep vrijwilligers, voldoende koffie, thee en koek en prachtige momenten.

Wat zoeken we?: leeftijd vanaf 15 jaar verder onbelangrijk, wel gemotiveerd zijn en je komt je afspraken na want anders zijn de kinderen teleurgesteld en dat is niet onze insteek.

Je kiest zelf uit waarbij je helpt, wel vragen wij een VOG  (verklaring omtrent gedrag) aan voor je. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Bel of app dan naar 0620572116 dan spreken we af om kennis te maken.

2 gedachtes over “vrijwilligers gezocht

 1. Beste medewerkers van TAS..

  Ik zoek al een tijdje naar activiteiten voor me dochter van 6..
  Ik zei dat jullie alleen richten van af 12jaar..geloof ik..
  Maar, mijn vraag is..
  Of jullie misschien site’ of adressen en tips weren..
  Waar ik leuke activiteiten kan vinden .hier in Heerhugowaard..
  Bijvoorbaat dank..

  Like

 2. Geachte mevrouw Bonouvrie,

  Wij bieden activiteiten voor de leeftijdsgroep 4 t/m 7 en 8 t/m 15 jaar. het aanbod is helaas nog erg laag omdat we een startende organisatie zijn en (nog) geen subsidie hebben om activiteiten te kunnen organiseren. In Heerhugowaard heeft u ook nog buurthuis de Ezel, buurthuis de Hoeksteen, de Scouting en Sportservice die activiteiten aanbieden voor de jeugd misschien zit hier iets bij voor uw dochter. U kunt ook contact opnemen met de Welzijnsorganisatie van Heerhugowaard. Dit is Met HHW, mogelijk kunnen zij nog iets voor u betekenen. Zodra wij meer kunnen bieden vindt u dit op onze site of op onze facebooksite, Succes we hopen dat u snel iets leuks vindt voor uw dochter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s