Huttenbouw 2023 thema Magie

 

De Huttenbouw 2023 is van maandag 21 t/m donderdag 24 augustus voor kinderen van 8 t/m 15 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2015 geboren zijn dus dit jaar 8 worden). De huttenbouw is dit jaar op het parkeerterrein aan de Beukenlaan 1b (naast de Waardergolf). We gaan daar een Magisch TAS dorp bouwen.

Deelname voor de hele week is €22,50. Betalen gaat het liefst per betaalverzoek, maar kan zeker ook met de  DIjk&Waardpas of contant. Geef de voorkeur even aan dan regelen we dit met u.

Dit wordt onze 24ste  en laatste huttenbouw,  gezien we tijdig starten met de inschrijvingen zou het kunnen dat er in de aanloop er naar toe kleine wijzigingen plaatsvinden. Teruggave van het deelnamegeld en doorgeven van kaarten is wegens administratieve redenen niet meer mogelijk. Dit kost ons echt veel te veel tijd. Kijk dus goed of je kan, je dan niet op vakantie bent, of je echt mee wilt  doen en meld je dan aan. Als je door onze wijzigingen niet meer mee kan doen krijg je het betaalde bedrag natuurlijk retour.

Aanmelden kan vanaf  16 februari 2023, dit gaat alleen via de mail huttenbouwtas@gmail.com.

Inschrijvingen worden daarna op volgorde van binnenkomst  verwerkt. Bij inschrijving geeft een ouder aan hoe het kind heet, wat de leeftijd is en een mobiel telefoonnummer. Daarop volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook volgt er meteen een betaalverzoek naar u mobiele nummer deze dient binnen een week betaald te worden daarna is de inschrijving pas definitief. We sturen ook onze voorwaarden dan mee. Schrijf je via de mail voor een andere ouder een kind in? Geef dan naast de naam ook het e-mailadres, de geboortedatum ook het mobiele telefoonnummer door.

Programma:

Maandag 21 augustus 10.00 aankomst op het terrein locatie volgt, poort open
Meenemen: Brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur. Op deze ochtend krijg je je deelnamekaart en je polsbandje van ons.
Vertrek om 15.00 uur

Dinsdag 22 augustus 10.00 poort open
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop),een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur.
Vertrek om 15.00 uur

Woensdag 23 augustus 10.00 uur poort open en dan blijven jullie tot donderdagochtend dus met slaapnacht!
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop),een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur. Op woensdag zorgen wij natuurlijk voor het avondeten. Extra nodig:Je slaappullen, als je een optreden doet je verkleedspullen en andere spullen die je daarvoor nodig heb. Slaapspullen zijn in ieder geval: matje of oud matrasje, slaapzak of deken

Donderdag 24 augustus ga je tussen 8.00 en 8.30 uur naar huis en kan je dus opgehaald worden. Alles wat je meegenomen hebt om je hut te versieren, om te slapen of spelen neem je dan weer mee naar huis.

Buiten deze tijden wordt het huttenbouwterrein afgesloten en mag je er niet op.

Tussen de middag blijf je op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor voldoende drinken en lekkers.

Er zijn alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit. De bouwlocatie is naast de Waardergolf.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Dit jaar kom je woensdagochtend met je slaapspullen en ga je pas weer weg op donderdagochtend. Zo kunnen we een nog leuker programma aanbieden
Slapen in je hut mag, maar moet niet, daarover meer in onze informatiebrief.  We maken super veel lol, er is muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

Aansprakelijkheid:
We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je bent op een bouwterrein, waar je altijd goed moet blijven uitkijken. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen met dikke zolen. Laat waardevolle spullen en telefoons thuis, bellen kan via het TAS nummer

Regels over omgaan met elkaar en afspraken die wij belangrijk vinden
Tijdens de Huttenbouw hanteren wij dezelfde regels als tijdens andere TAS activiteiten. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school. Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen en zeggen en we hebben respect voor elkaar en je telefoon/tablet of spelcomputer laat je thuis, daar heb je namelijk niks aan tijdens de huttenbouw. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider. Verdere informatie volgt via de mail na aanmelding zodat die precies is toegespitst op de huttenbouw. Daarna maakt u als ouder de keuze of u al dan niet uw kind mee laat doen en stemt u in met onze afspraken.  Let op: Er is een aangescherpte regel dit jaar: Kinderen en ouders worden zonder dichte schoenen met stevige zolen NIET meer op het terrein gelaten.

Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie)
Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven.
Het lijkt misschien overbodig, maar voor alle duidelijkheid: roken en alcoholgebruik zijn ten strengste verboden op en rond het terrein. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders. Wij stellen het op prijs als je ouders (ook op de inschrijflijst) doorgeven als je iets niet mag of kan eten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te komen helpen? Dat kan natuurlijk ook, graag zelfs! Stuur dan een appje naar 06 20572116 of een mail naar huttenbouwtas@gmail.com

Meer praktische info volgt na inschrijving via mails aan de deelnemers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s