Informatie Huttenbouw 2021

Huttenbouw 2021

De Huttenbouw van TAS is in 2021 in de week van 9 t/m 12 augustus. Zet het vast in je agenda.

Meer info volgt in april 2021

Zo was de Huttenbouw in 2020

De komende huttenbouw van TAS van maandag 9 t/m woensdag 12 augustus 2020 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2012 geboren zijn dus dit jaar 8 worden)

Wat: Wie had dat gedacht we gaan dus wel Huttenbouwen!! Anders dan je gewend bent maar we zijn er dit jaar toch. We gaan een huttenbouw activiteit neerzetten waarbij de veiligheid van de kinderen, maar zeker ook die van de vrijwilligers, zo veel als mogelijk gewaarborgd blijft. Sommige dingen blijven gelijk, maar andere zaken zullen veranderen, er is dit jaar door alle maatregelen helaas geen slaapnacht en kunnen er minder kinderen meedoen dan normaal. Wat zeker hetzelfde is het plezier, de gezelligheid, het bouwen en genieten. De huttenbouw vindt ook dit jaar plaats op het parkeerterrein van Sporthal de Draai en de Helix, aan het Akkerwindepad

Voor: iedereen die dit jaar 8 wordt t/m 12 jaar
Kosten:€ 17,50

Tijden: Maandag 9 augustus
tussen 9. 30 – 10.00 aankomst
tussen 14.30 en 15.00 uur vertrek
Meenemen: Je brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur. je kaart en le polsbandje krijg je als je op het terrein bent. Let op: de ingang is anders dan je gewend bent, je kan tussen de bovenstaande tijden meteen doorlopen, maar ouders kunnen we helaas niet toelaten die vragen we het Kiss and Ride principe te gebruiken. Hou bij halen en brengen ook voldoende afstand tot elkaar dan krijgen we geen problemen maar wel veel plezier

Dinsdag 10 augustus:
tussen 9. 30 – 10.00 aankomst
tussen 14.30 en 15.00 uur vertrek
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
Let op: de ingang is anders dan je gewend bent, je kan tussen de bovenstaande tijden meteen doorlopen, maar ouders kunnen we helaas niet toelaten die vragen we het Kiss and Ride principe te gebruiken. Hou bij halen en brengen ook voldoende afstand tot elkaar dan krijgen we geen problemen maar wel veel plezier

Woensdag 11 augustus
tussen 9. 30 – 10.00 aankomst
tussen 17.15 en 17.45 uur vertrek
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop) , een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) als je een optreden doet je verkleedspullen/kleding die je daarvoor nodig hebt en verrassing… je goede humeur.
Inschrijven via: huttenbouwtas@gmail.com zie uitleg welke gegevens we nodig hebben
Let op: de ingang is anders dan je gewend bent, je kan tussen de bovenstaande tijden meteen doorlopen, maar ouders kunnen we helaas niet toelaten die vragen we het Kiss and Ride principe te gebruiken. Hou bij halen en brengen ook voldoende afstand tot elkaar dan krijgen we geen problemen maar wel veel plezier

Indien het mogelijk is er woensdagavond een slaapnacht maar hier komen we op terug zodra we weer meer kunnen en de pandemie meer onder controle is. Het is wel het streven!!!

Er zijn alleen drie dagenkaarten te koop voor deze activiteit. We bouwen op het parkeerterrein aan het Akkerwindepad, nabij basisschool de Helix en Sporthal de Draai.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Anders dan normaal: Op woensdagmiddag worden de hutten gejureerd, hier mogen je ouders dit jaar helaas niet bij zijn, ook hebben we dan een Bonte middag, je blijft dus langer. Je mag dan als je wilt zelf optreden of gewoon lekker kijken en plezier maken.
Wat is wel hetzelfde: er is super veel lol, muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

Aansprakelijkheid:
We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je bent op een bouwterrein, waar je altijd goed moet blijven uitkijken. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen met dikke zolen.

Regels, omgaan met elkaar
Tijdens de Huttenbouw hanteren wij dezelfde regels als tijdens andere TAS activiteiten. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school, Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen en zeggen en we hebben respect voor elkaar. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider.

Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie)
Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven.
Het lijkt misschien overbodig, maar voor alle duidelijkheid: roken en alcoholgebruik zijn ten strengste verboden op en rond het terrein. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders. Wij stellen het op prijs als je ouders (ook op de inschrijflijst) doorgeven als je iets niet mag of kan eten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Lijkt het je leuk zelf ook te helpen?
Ben je/ bent u 15 jaar of ouder en lijkt het je/u leuk om te komen helpen? Dat kan natuurlijk ook, graag zelfs! Stuur dan een appje naar 06-20572116 of een mail naar huttenbouwtas@gmail.com

5 gedachtes over “Informatie Huttenbouw 2021

 1. Beste tas,

  Wij hebben nog 2 houten pallets in de tuin liggen. Als ze opgehaald kunnen worden, mogen jullie ze hebben voor de huttenbouw.

  Like

  1. Beste Dorien,
   Helaas is jou bericht, door de drukte van het zomerprogamma van TAS aan onze aandacht ontsnapt. We waren er anders heel blij mee geweest. Bedankt voor het Meedenken.

   Met vriendelijke groet,
   Dominique

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s