Informatie Huttenbouw 2018

Huttenbouw 2018 is in de laatste week van de schoolvakantie van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus

De kaarten worden niet duurder en zijn straks weer voor € 19,50 per stuk te koop. De kaartverkoop start in mei met de Vroege vogel actie dan zijn de kaarten 10 dagen lang 17,50  als je ze komt afhalen bij TAS. Online zijn ze dan ook te bestellen via tasheerhugowaard@gmail.com. Hier kun je ook al je vragen stellen. Datum Vroege Vogel actie volgt in januari.

Hoe gaat het in zijn werk? Je stuurt ons een mail en wij zenden je een inschrijflijst en hoe je kunt betalen. Na betaling en het retour zenden van het ondertekende inschrijfformulier is je inschrijving definitief, je krijgt een betaalbewijs via de mail, deze mail is je toegangsbewijs. Bij de poort krijg je een deelnemerskaart. het wordt namelijk onmogelijk voor ons om alle kaarten aan huis te blijven bezorgen en deze manier houdt de kosten laag.
Ook de Huygenpasbonnen met het TAS-logo erop kunnen gebruikt worden voor deze activiteit.

Algemeen Programma Huttenbouw 2018

Maandag 27 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen:   Je kaart, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Dinsdag 28 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Woensdag 29 augustus: van 10.00 tot 15.00 uur – bouwen, schilderen en versieren hutten
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop) , een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur
Woensdag 29 augustus vanaf 19.30 uur: Je hebt thuis gegeten en komt naar de bonte avond en het slaapfeest
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, slaapspullen, eventueel wat lekkers voor in je hut in de avond, als je een optreden doet je verkleedspullen/spullen die je daarvoor nodig hebt en verrassing…. je goede humeur. Vergeet dit keer ook vooral je “werkkleding”, stevige schoenen en hamer (met je naam erop) niet voor het afbreken van je hut na de slaapnacht!
Slaapspullen zijn in ieder geval: kussen, matje of oud matrasje, slaapzak
Donderdag 30 augustus: Ontbijten, afbreken en om 9.30 uur naar huis
Meenemen naar huis: Al je spullen en de versieringen, die je van thuis hebt meegenomen. Blijf je niet slapen kom dan om 7.30 uur terug naar het terrein om te ontbijten met ons.
Buiten deze tijden wordt het huttenbouwterrein afgesloten en mag je er niet op.
Tussen de middag blijf op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers.

Algemene informatie: 
De huttenbouw 2018 is voor alle kinderen van geboortejaar 2003 t/m 2010.
Er zijn vanaf mei alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit.We bouwen op de Plutolaan 2A, bij basisschool de Kleine en Grote Beer.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Let op: Als je het leuk vindt mag je op woensdagnacht blijven slapen in je eigen hut. Je gaat woensdagmiddag om 15.00 uur naar huis, na het avondeten kom je met slaapspullen om 19.00 uur weer terug naar het terrein. Dan worden de hutten gejureerd, hier mogen je ouders bij blijven, na de prijsuitreiking gaan jullie ouders naar huis en hebben wij een Bonte avond, je mag dan als je wilt zelf optreden en ook daar is een prijsuitreiking van de mooiste, leukste en meest in thema gebouwde hutten. Verder is er super veel lol, muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

 

Advertenties

5 gedachtes over “Informatie Huttenbouw 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s