Huttenbouw 2022

In 2022 is de huttenbouw van TAS van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus voor kinderen van 8 t/m 15 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2014 geboren zijn dus dit jaar 8 worden).

Aanmelden kan vanaf maart 2022

Deelname voor de hele week is €19,50. Betalen gaat het liefst per betaalverzoek, maar kan zeker ook met de  Huygenpas of contant. Geef de voorkeur even aan dan regelen we dit met u.

LET OP: Deze tekst is geschreven in augustus 2021 en voor de huttenbouw in 2022 weer gaat plaatsvinden kan het zijn dat er wat kleine wijzigingen in het programma of de voorwaarden. Dit wordt onze 23ste huttenbouw maar ook dit jaar zou het kunnen dat er in de aanloop er naar toe wijzigingen plaatsvinden.  . Teruggave van het deelnamegeld en doorgeven van kaarten is wegens administratieve redenen niet meer mogelijk. Dit kost ons echt veel te veel tijd. Kijk dus goed of je kan, je dan niet op vakantie bent, of je echt mee wilt  doen en meld je dan aan.

Aanmelden gaat via de mail huttenbouwtas@gmail.com.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst  verwerkt. Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot. Bij inschrijving geeft een ouder aan hoe het kind heet, wat de leeftijd is en een mobiel telefoonnummer. Daarop volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook volgt er een betaalverzoek naar u mobiele nummer deze dient binnen een week betaald te worden daarna is de inschrijving pas definitief. We sturen ook onze voorwaarden dan mee. Schrijf je via de mail voor een andere ouder een kind in? Geef dan naast de naam ook het e-mailadres, de geboortedatum ook het mobiele telefoonnummer door.

Programma:

Maandag 15 augustus tussen 9.45 – 10.00 aankomst op het terrein locatie volgt
Meenemen: Brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt,ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur. Op deze ochtend krijg je je deelnamekaart en je polsbandje van ons.
Vertrek tussen 14.30 en 15.00 uur

Dinsdag 16 augustus tussen 9.45 – 10.00 aankomst
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop),een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur.
Vertrek tussen 14.30 en 15.00 uur

Woensdag 17 augustus tussen 9.45 – 10.00 aankomst dan blijven jullie tot donderdagochtend dus weer met slaapnacht!
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop),een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.i.d.) en je goede humeur. Op woensdag zorgen wij natuurlijk voor het avondeten. Extra nodig:Je slaappullen, als je een optreden doet je verkleedspullen en andere spullen die je daarvoor nodig heb. Slaapspullen zijn in ieder geval: matje of oud matrasje, slaapzak of deken

Donderdag 18 augustus ga je tussen 8.00 en 8.30 uur naar huis en kan je dus opgehaald worden. Alles wat je meegenomen hebt om je hut te versieren, om te slapen of spelen neem je dan weer mee naar huis.

Buiten deze tijden wordt het huttenbouwterrein afgesloten en mag je er niet op.

Tussen de middag blijf je op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor voldoende drinken en lekkers.

Er zijn alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit. De bouwlocatie voor 2022 volgt.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Dit jaar kom je woensdagochtend met je slaapspullen en ga je pas weer weg op donderdagochtend. Zo kunnen we een nog leuker programma aanbieden
Slapen in je hut mag, maar moet niet, daarover meer in onze informatiebrief.  We maken super veel lol, er is muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

Aansprakelijkheid:
We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je bent op een bouwterrein, waar je altijd goed moet blijven uitkijken. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen met dikke zolen. Laat waardevolle spullen en telefoons thuis, bellen kan via het TAS nummer

Regels over omgaan met elkaar en afspraken die wij belangrijk vinden
Tijdens de Huttenbouw hanteren wij dezelfde regels als tijdens andere TAS activiteiten. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school. Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen en zeggen en we hebben respect voor elkaar en je telefoon/tablet of spelcomputer laat je thuis, daar heb je namelijk niks aan tijdens de huttenbouw. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider. Verdere informatie volgt via de mail na aanmelding zodat die precies is toegespitst op de huttenbouw. Daarna maakt u als ouder de keuze of u al dan niet uw kind mee laat doen en stemt u in met onze afspraken. 

Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie)
Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven.
Het lijkt misschien overbodig, maar voor alle duidelijkheid: roken en alcoholgebruik zijn ten strengste verboden op en rond het terrein. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders. Wij stellen het op prijs als je ouders (ook op de inschrijflijst) doorgeven als je iets niet mag of kan eten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te komen helpen? Dat kan natuurlijk ook, graag zelfs! Stuur dan een appje naar 06 20572116 of een mail naar huttenbouwtas@gmail.com

Meer praktische info volgt na inschrijving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s