Informatie Huttenbouw 2018 Thema Kermis

Huttenbouw 2018 is uitverkocht!

Dit jaar is de huttenbouw met als thema Kermis van TAS van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus voor kinderen van 8 t/m 15 jaar op het terrein van de Kleine en Grote Beer aan de Plutolaan in Heerhugowaard.

Op maandag, dinsdag en woensdag gaan we bouwen aan de mooiste hutten in het thema kermis (misschien kun je daar thuis alvast ideeën voor bedenken). Woensdagavond hebben we een te gekke bonte avond en daarna kunnen we in de hutten slapen!

Ook dit jaar hebben we “Grote Denkers Korting”: Als je je deelnamekaart op 11 mei tussen 15.00 uur en 20.00 uur op komt halen in TAS zijn de kaarten voor de huttenbouw slechts € 17,50 per stuk. Huttenbouw voordeelkaarten worden alleen in TAS verkocht en kunnen niet gereserveerd worden. Hierna zijn de kaarten € 19,50, maar wees er snel bij, want vol=vol. Let op: de eerste inschrijfdag is al geweest, er zijn al ruim 60 kaarten verkocht wees er dus snel bij 11 mei!

Na bovenstaande data zijn de deelnamekaarten via onderstaand e-mailadres te bestellen (dus niet telefonisch). Vergeet in de mail dan niet de naam/achternaam en leeftijd van uw kind en uw 06-nummer te vermelden.

E-mail: huttenbouwtas@gmail.com

Stichting TAS Heerhugowaard vinden jullie aan het van Eedenplein 3, 1702 GW Heerhugowaard

Hoe gaat het in zijn werk? Je stuurt ons een mail en wij zenden je een inschrijflijst en hoe je kunt betalen. Na betaling en het retour zenden van het ondertekende inschrijfformulier is je inschrijving definitief, je krijgt een betaalbewijs via de mail, deze mail is je toegangsbewijs. Bij de poort krijg je een deelnemerskaart. het wordt namelijk onmogelijk voor ons om alle kaarten aan huis te blijven bezorgen en deze manier houdt de kosten laag. Ook de Huygenpasbonnen met het TAS-logo erop kunnen gebruikt worden voor deze activiteit.

Algemeen Programma Huttenbouw 2018

Maandag 27 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen:   Je kaart, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Dinsdag 28 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Woensdag 29 augustus: van 10.00 tot 15.00 uur – bouwen, schilderen en versieren hutten
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop) , een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur
Woensdag 29 augustus vanaf 19.00 uur: Je hebt thuis gegeten en komt naar de bonte avond en het slaapfeest
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, slaapspullen, eventueel wat lekkers voor in je hut in de avond, als je een optreden doet je verkleedspullen/spullen die je daarvoor nodig hebt en verrassing…. je goede humeur. Vergeet dit keer ook vooral je “werkkleding”, stevige schoenen en hamer (met je naam erop) niet voor het afbreken van je hut na de slaapnacht!
Slaapspullen zijn in ieder geval: kussen, matje of oud matrasje, slaapzak
Donderdag 30 augustus: Ontbijten, afbreken en om 9.30 uur naar huis
Meenemen naar huis: Al je spullen en de versieringen, die je van thuis hebt meegenomen. Blijf je niet slapen kom dan om 7.30 uur terug naar het terrein om te ontbijten met ons.
Buiten deze tijden wordt het huttenbouwterrein afgesloten en mag je er niet op.
Tussen de middag blijf op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers.

verdere informatie: 
De huttenbouw 2018 is voor alle kinderen van geboortejaar 2003 t/m 2010.
Er zijn vanaf mei alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit.We bouwen op de Plutolaan 2A, bij basisschool de Kleine en Grote Beer.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Let op: Als je het leuk vindt mag je op woensdagnacht blijven slapen in je eigen hut. Je gaat woensdagmiddag om 15.00 uur naar huis, na het avondeten kom je met slaapspullen om 19.00 uur weer terug naar het terrein. Dan worden de hutten gejureerd, hier mogen je ouders bij blijven, na de prijsuitreiking gaan jullie ouders naar huis en hebben wij een Bonte avond, je mag dan als je wilt zelf optreden en ook daar is een prijsuitreiking van de mooiste, leukste en meest in thema gebouwde hutten. Verder is er super veel lol, muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

Aansprakelijkheid:
We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je bent op een bouwterrein, waar je altijd goed moet blijven uitkijken. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen met dikke zolen.

Regels, omgaan met elkaar
Tijdens de Huttenbouw hanteren wij dezelfde regels als tijdens andere TAS activiteiten. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school, Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen en zeggen en we hebben respect voor elkaar. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider.
Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie)
Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven.
Het lijkt misschien overbodig, maar voor alle duidelijkheid: roken en alcoholgebruik zijn ten strengste verboden op en rond het terrein. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders. Wij stellen het op prijs als je ouders (ook op de inschrijflijst) doorgeven als je iets niet mag of kan eten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Advertenties

5 gedachtes over “Informatie Huttenbouw 2018 Thema Kermis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s