Informatie Huttenbouw 2020

De komende huttenbouw van TAS van maandag 3 t/m donderdag 6 augustus 2020 voor kinderen van 8 t/m 15 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2012 geboren zijn dus dit jaar 8 worden)

De Huttenbouw is op het parkeerterrein van plan de Draai aan de Oeverzeggeweg tegenover Basisschool de Helix en Sporthal de Draai. Hier gaan we op maandag, dinsdag en woensdag gaan we bouwen aan de mooiste hutten. Woensdagavond hebben we een te gekke bonte avond en daarna gaan we in de hutten slapen! Het beloofd weer een fanTAStische week te worden.

Ook dit jaar hebben we “Grote Denkers Korting”:
Als je je deelnamekaart op 3, 10 en 17 april tussen 15.00 uur en 19.00 uur op komt halen in TAS zijn de kaarten voor de huttenbouw slechts € 17,50 per stuk. Huttenbouw voordeelkaarten worden alleen in TAS verkocht en kunnen niet gereserveerd worden. Bij inschrijving volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook vult u hierop het inschrijfnummer van uw ziektekostenverzekering in, neem dit dus mee!
Schrijf je voor een andere ouder een kind in? Neem de naam, adres, e-mailadres en geboortedatum vast mee. Koop de kaart en doe een aanmelding. De ouders zelf vullen dan de overige gegevens voor ons in en tekenen voor de voorwaarden.

Ook deze activiteit kan met de Huygenpas betaald worden

Na bovenstaande data zijn de eventuele overgebleven deelnamekaarten via onderstaand e-mailadres te bestellen voor €20,00 per stuk (dus niet telefonisch). Vergeet in de mail dan niet de naam/achternaam en leeftijd van uw kind en uw 06-nummer te vermelden.
E-mail: huttenbouwtas@gmail.com
Hoe gaat het in zijn werk? Je stuurt ons een mail en wij zenden je een inschrijflijst en hoe je kunt betalen. Na betaling en het retour zenden van het ondertekende inschrijfformulier is je inschrijving definitief, je krijgt een betaalbewijs via de mail, deze mail is je toegangsbewijs. Bij de poort krijg je een deelnemerskaart. het wordt namelijk onmogelijk voor ons om alle kaarten aan huis te blijven bezorgen en deze manier houdt de kosten laag.

Algemeen Programma Huttenbouw 2020

Maandag 3 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen:   Je kaart, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Dinsdag 4 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop), een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur.
 
Woensdag 5 augustus: van 10.00 tot 15.00 uur – bouwen, schilderen en versieren hutten
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, brood voor tussen de middag, “werkkleding” en stevige schoenen, een hamer (met je naam erop), een zaag (als je die hebt, ook met je naam erop) , een spijkerbakje (blikje, boterbakje o.d.) en je goede humeur
Woensdag 5 augustus vanaf 19.00 uur: Je hebt thuis gegeten en komt naar de bonte avond en het slaapfeest
Meenemen: Je kaart, je polsbandje, slaapspullen, eventueel wat lekkers voor in je hut in de avond, als je een optreden doet je verkleedspullen/spullen die je daarvoor nodig hebt en verrassing…. je goede humeur. Vergeet dit keer ook vooral je “werkkleding”, stevige schoenen en hamer (met je naam erop) niet voor het afbreken van je hut na de slaapnacht!
Slaapspullen zijn in ieder geval: kussen, matje of oud matrasje, slaapzak
Donderdag 6 augustus: Ontbijten, afbreken en om 9.30 uur naar huis
Meenemen naar huis: Al je spullen en de versieringen, die je van thuis hebt meegenomen. Blijf je niet slapen kom dan om 7.30 uur terug naar het terrein om te ontbijten met ons.
Buiten deze tijden wordt het huttenbouwterrein afgesloten en mag je er niet op.
Tussen de middag blijf op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers.

Verdere informatie: 
De huttenbouw 2020 is voor alle kinderen van geboortejaar 2005 t/m 2012.
Er zijn vanaf mei alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit. We bouwen op het parkeerterrein aan de Oeverzeggeweg, nabij basisschool de Helix en Sporthal de Draai.
Je eet elke middag op het terrein en neemt daarbij je eigen brood mee, wij regelen elke dag iets lekkers en er is de hele dag limonade. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Let op: Als je het leuk vindt mag je op woensdagnacht blijven slapen in je eigen hut. Je gaat woensdagmiddag om 15.00 uur naar huis, na het avondeten kom je met slaapspullen om 19.00 uur weer terug naar het terrein. Dan worden de hutten gejureerd, hier mogen je ouders bij blijven, na de prijsuitreiking gaan jullie ouders naar huis en hebben wij een Bonte avond, je mag dan als je wilt zelf optreden en ook daar is een prijsuitreiking van de mooiste, leukste en meest in thema gebouwde hutten. Verder is er super veel lol, muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer.

Aansprakelijkheid:
We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je bent op een bouwterrein, waar je altijd goed moet blijven uitkijken. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen met dikke zolen.

Regels, omgaan met elkaar
Tijdens de Huttenbouw hanteren wij dezelfde regels als tijdens andere TAS activiteiten. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school, Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen en zeggen en we hebben respect voor elkaar. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider.
Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie)
Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven.
Het lijkt misschien overbodig, maar voor alle duidelijkheid: roken en alcoholgebruik zijn ten strengste verboden op en rond het terrein. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders. Wij stellen het op prijs als je ouders (ook op de inschrijflijst) doorgeven als je iets niet mag of kan eten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Lijkt het je leuk zelf ook te helpen?
Ben je/ bent u 15 jaar of ouder en lijkt het je/u leuk om te komen helpen? Dat kan natuurlijk ook, graag zelfs! Stuur dan een appje naar 06-20572116 of een mail naar huttenbouwtas@gmail.com

5 gedachtes over “Informatie Huttenbouw 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s