Kom en Doe Dagen bij TAS op de woensdagen in 2023

In schoolweken kun je op de woensdagen na aanmelding na schooltijd lekker binnenlopen bij TAS voor een Kom en Doe activiteit. Voor en na de activiteit kun je dan in TAS lekker chillen, gebruik maken van het buiten speelmateriaal, allerlei spelletjes doen, tafelvoetballen, muziek luisteren en nog veel meer. Wij zorgen in ieder geval voor een beker limonade, water of kop thee en wat lekkers erbij.

De activiteit is van 15.30 tot 17.00 uur (tenzij anders vermeld) en TAS is open van 14.00 tot 17.30 uur. De kosten voor de Kom en Doe activiteiten bedragen € 3,00 per keer voor de materialen. Let goed op: voor alle activiteiten meld je je van tevoren aan. Vervelen hoeft dus niet meer, Kom en Doe op de woensdagen bij TAS op het van Eedenplein 3 voor iedereen van 8 t/m 14 jaar.

Hoe doe je mee?

Wil je meedoen aan deze activiteit, dan meldt een ouder je aan via tasactiviteiten@gmail.com

Je ouders geven in de mail door: je naam, geboortedatum een telefoonnummer van een ouder en aan welke extra activiteit(en) je meegaat doen. Als ouder krijg je maximaal een week voor de activiteit een betaalverzoek op het mobiele telefoonnummer. Pas na een reactie op de mail ben je er van verzekerd dat je mee kan doen. We kunnen er niks aan doen dat sommige activiteiten snel volstromen, dat is helaas zo.

Betalen met de Dijk&Waard-pas kan ook, dit kan ook in de mail aangegeven worden.

Als je op de lijst staat en niet komt, dan zijn andere kinderen die wel wilden komen teleurgesteld. We rekenen er dus op dat je na aanmelding ook echt komt. Dit klinkt gek, maar het komt voor en dat vinden wij erg jammer, ook al is er betaald. Er wordt geen geld teruggegeven, houdt u hier alstublieft rekening mee.

Als je verhinderd bent door ziek of zeer, laat dit dan middels een appje of sms even weten, anders zitten we te wachten op je. Trek altijd kleding aan die vies mag worden als je komt, we werken namelijk met verschillende materialen waar je ook vies van kunt worden.

TAS Kom&Doe Activiteiten aanbod maart – mei 2023
Ook de komende tijd is er echt weer van alles te doen voor de jeugd in de gemeente Dijk en Waard. Lees hier alles over ons aanbod. 

Woensdag 8 maart: Zaklamp tekeningen maken
Wist je dat je op heel veel manieren mooie tekeningen kan maken? Vandaag gaan we een zaklamp tekening maken.
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Tijd 15.30 tot 17.00 uur

Woensdag 15 maart: Lente knutsels maken
De lente komt eraan, jonge dieren in de wei, bloemen verschijnen weer Vandaag gaan we met dit thema aan de slag, maar niks met bloemen. Doe mee en maak iets moois met wol. Hout, karton en meer.
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder
 
Vrijdag 17 maart: Nationale Pannenkoeken dag
Wanneer we pannenkoeken bakken is het feest Het is lekker het is leuk, doe gezellig met ons mee. En voor m’n oude buurman bak ik er ook nog een paar Want pannenkoeken eten we natuurlijk met elkaar.(Stukje uit het Nationale pannenkoeklied) 
Vandaag bakken we pannenkoeken voor ons zelf en voor ouderen uit de wijk die onze gast zijn
vandaag. 
Wil je meedoen? 
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00
uur 
Kosten geen, aanmelden via een mail naar:tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Bij deze activiteit mag je zelf een ouder iemand meenemen als gast om te eten. Die moet boven de 65 jaar zijn en die mag komen om 16.45 uur om de door jullie gebakken pannenkoeken met jullie op te eten. Wij nodigen ook extra gasten (buurtbewoners) uit dus het wordt lekker gezellig

Woensdag 22 maart: Voorjaarsdecoratie maken
We maken superleuke decoratie voor in huis (of je kamer) in het teken van het voorjaar.
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: €3,00, aanmelden via een mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnr. van een ouder

Woensdag 29 maart: Marionettendieren maken
Dieren maken die kunnen bewegen, sterker nog die jij laat bewegen, dat wordt een leuke uitdaging
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar:  tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnr. van een ouder

Woensdag 5 april: Kook activiteit Bami en een loempia
Vandaag maken we bami met een loempia erbij, die we ook nog lekker opeten samen
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnr. van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/dieet wensen/ bijzonderheden door.

Woensdag 5 april: Stokpoppen maken
Zie het plaatje, die zijn toch echt gaaf, meer hoeven we toch niet te zeggen?
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar:  tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/ dieet wensen door

Woensdag 19 april: Wall art
We gaan super mooie kunst maken voor aan de muur. Zoek de kunstenaar in jezelf en maak een mooie creatie.
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar:  tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/ dieet wensen/ bijzonderheden door.

Woensdag 10 mei: Regenboog cakejes maken
Vandaag gaan we lekker bakken, met kleur en geur worden het de lekkerste cakes
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd:15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar:  tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/ dieet wensen/ bijzonderheden door.

 
Woensdag 26 april DE KONING-TAS DAG
Ja, je leest het goed TAS is de Koning (niet echt maar we doen natuurlijk we alsof) 
De dag voor Koningsdag gaan wij alvast een generale repetitie doen voor Koningsdag. We vieren met zijn allen een gezellige koninklijke middag, met van alles te beleven. We doen echte Koningsdagspelletjes, hebben lekkers. Met je stempelkaart ga je van spel naar spel en maken we er een groot feest van.
Voor: iedereen van 4 t/m 13 jaar, 
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten GEEN. Even aanmelden is dat je komt is fijn i.v.m. de voorbereidingen.
Dus weet je al dat je dit meewilt maken? Mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/ dieet wensen/ bijzonderheden door. 
Ouders zijn ook welkom deze dag, want feest is feest.
 
Woensdag 24 mei: Maak je eigen knuffel
Vandaag maken we met mooie stukken stof onze eigen knuffels. Gebruik je fantasie, leer hoe je stof kunt bewerken en ga met je nieuwe knuffelvriend naar huis.
Voor: iedereen van 8 t/m 13 jaar
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Kosten €3,00, aanmelden via een mail naar: tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Geef bij aanmelden eventuele allergieën/ dieet wensen/ bijzonderheden door.

 

 

2 gedachtes over “Kom en Doe Dagen bij TAS op de woensdagen in 2023

  1. Goeiemorgen.

    Ik had een vraagje weten jullie al wat de activiteiten worden na de voorjaars vakantie?
    Ik denk namelijk dat me dochter het erg leuk zo vinden, ze is erg creatief en zie nu al leuke dingen staan die jullie eerder gedaan hennen.

    Alvast bedankt Groetjes maxime

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s