Het TAS-Tienerfestival 2023

Het TAS Tienerfestival is het festival voor tieners uit de gemeente Dijk en Waard.

Het festival is op zondag 30 juli 2023 van 13.30 tot 17.30 uur op het terrein aan het van Eedenplein 3

Het TAS-Tienerfestival is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken. Lees daarom alles goed door.

Het festival is gratis en er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn. Je kunt er genieten van artiesten die voor je optreden, er zijn watergames bij mooi weer, je kunt er kratstapelen, (glitter)tattoos laten zetten, kapsalon Doe eens raar met je haar is aanwezig, Toos en Trein met hun wc gein, duo Tassie en Trien want die moet je echt zien en ga zo maar door. Vorig jaar hebben we proefgedraaid dus deze keer pakken we nog groter en beter uit!!!!

Op het terrein is ook frisdrank, sap, (frituur)snacks, ijs en ander lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip. Deze VIP-Knip kaarten zijn ook te gebruiken bij de TAS Mix-Disco feesten die voor iedere vakantie plaatsvinden.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Het TAS-Tienerfestival is een activiteit zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Je kan alleen meedoen als je ouder je aanmeldt via tienerfestivaltas@gmail.com

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de VIP-gastenlijst staat.

Het festival gaat bij elk weertype door, we passen de vorm aan en kunnen uitwijken naar binnen.