Onze zomervakantie activiteiten 2020

De Zomervakantie bij TAS is een van onze drukste periodes. We streven er na om jullie op tijd op de hoogte te brengen van de plannen. Maar voorlopig duurt het nog even en staat er nog genoeg op de planning voor die tijd.

Wat deden we zomer 2019? Zie hieronder het oude programma

Ook deze zomer is er van alles te beleven bij TAS, je hoeft je dus niet te vervelen, maar zorg dan wel dat je op tijd bent met aanmelden anders is het misschien vol en dat zou jammer zijn.
Omdat wij als vrijwilligers liefst onze tijd in activiteiten voor jullie stoppen i.p.v. in administratieve zaken, willen we jullie vragen gebruik te maken van de inschrijfdagen. Wij kunnen dan snel verder met alles regelen. Aanmelden per mail is dit jaar dan ook duurder, omdat wij daar erg veel tijd in gaat zitten. We gaan er vanuit dat jullie dit wel begrijpen.
De inschrijfdagen zijn op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur bij TAS aan het van Eedenplein 3. Betalen doe je bij inschrijving en kan contant, met een Tikkie, de Huygenpas of volgens afspraak
Bij inschrijving volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook vult u hierop het inschrijfnummer van de ziektekostenverzekering in, neem dit dus mee! Schrijf je voor een andere ouder een kind in? Neem de naam, adres, e-mailadres en geboortedatum vast mee. Koop de kaart(en) en doe een aanmelding. De ouders zelf vullen dan de overige gegevens voor ons in en tekenen voor de voorwaarden

Week 1: Van maandag 15 t/m donderdag 18 juli De TAS Special
UITVERKOCHT!
Wat is dit? Een nieuwe vorm van een spelweek met een programma voor klein en groot.
Dat wordt echt bijzonder, met heel veel leuke dingen. Voor deze week koop je een weekkaart en doe je dus alle hier onderstaande dagen mee.

Maandag 15 juli Speurdag
Een bijzondere speurtocht door Heerhugowaard. De kinderen komen allemaal tegelijkertijd, de tocht wordt op leeftijd aangepast.
Voor: iedereen van 4 t/m 13 jaar
Tijd: 10.30 uur start bij TAS, aan het van Eedenplein 3, tot 15.00 uur waarbij de kinderen opgehaald worden bij het parkeerterrein van de Bolle Buik aan de Dreef 8.
Bijzonderheden: Brengen en halen is op een andere plek! We eten pannenkoeken.
Dinsdag 16 juli Dagje uit de Goudvis.
Een fijne speeltuin, waar binnen en buiten is genoeg te beleven. Daar gaan we ons goed vermaken!
Voor: iedereen van 4 t/m 13 jaar
Tijd: 10.00 tot 15.30 uur. Vertrek en aankomst bij TAS aan het van Eedenplein 3
Bijzonderheden: Je krijgt van ons een polsbandje en een hesje voor de herkenbaarheid. Neem zelf een broodje mee voor extra trek. Wij regelen drinken, een patatje, een ijsje en iets lekkers
Woensdag 17 juli Knutseldag
Vandaag gaan we lekker knutselen en van alles maken.
Voor: 4 t/m 7 jaar
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur. De activiteit is in TAS
Woensdag 17 en donderdag 18 juli Stoere spellen dag met Slaapnacht
Dit is echt tof! We gaan logeren op een plek waar we allerlei gave spellen gaan doen zoals Levend stratego en nog veel meer.
Voor: 8 t/m 13 jaar
Tijd: 14.00 uur woensdag vertrek bij TAS tot donderdag 12.00 uur aankomst bij TAS
Bijzonderheden: Neem zelf slaapspullen (slaapzak/dekbed, kussen, laken, toiletspullen en extra kleding mee. Ook een lange broek een jas en dichte schoenen moeten mee! Gebruik je medicatie? Vergeet dit dan niet met ons te regelen.

Kosten voor het gehele programma: voorverkoop €19,50 daarna €22,50
Inschrijven kan op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uurvoor €19,50 of online voor €22,50 via tasactiviteiten@gmail.com . Beltalen kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas.

Week 2: Donderdag 25 juli dagje uit naar Linnaeushof
DE LAATSTE KAARTEN ZIJN IN DE VERKOOP
Vandaag gaan we naar het Linnaeushof, gewoon omdat je daar zo heerlijk kunt spelen
Je neemt zelf een broodje mee zodat er iets op zit dat jij lekker vindt en wij zorgen voor een patatje, voldoende drinken en lekkers
Voor: Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur vertrek en aankomst beide bij TAS aan het van Eedenplein 3
Bijzonderheden: Neem bij mooi weer zwemkleding en een handdoek mee want er is ook een natte speelhoek. Je krijgt van ons een polsbandje en een hesje voor de herkenbaarheid. Neem zelf een broodje mee voor extra trek. Wij regelen drinken, een patatje, een ijsje en iets lekkers

Kosten: voorverkoop €12,50 daarna €15,00
Inschrijven kan op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur voor €12,50 of online voor €15,00 via tasactiviteiten@gmail.com . Betalen kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas.

Week 3: Dinsdag 30 juli Ontbijt pyjamabingo
UITVERKOCHT!
Vandaag gaan we bingo spelen, maar dit doen we terwijl er een lekker ontbijt voor je klaar staat en je mag als je dat leuk vindt in je pyjama komen. Niet omdat het moet maar omdat het kan. Je mag ook gewoon in je gewone kleren komen hoor 
Voor: iedereen van 4 t/m 12 jaar
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur in TAS van Eedenplein 3
Bijzonderheden: vergeet niet van te voren je (di)eetwensen en eventuele allergieën door te geven, ouders kunnen meekomen om de jongste kinderen te helpen bij de bingo, maar niet zelf meedoen aan het spel. We spelen 3 rondes

Kosten: voorverkoop €3,50 daarna €5,00
Inschrijven kan op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur voor €3,50 of online voor €5,00 via tasactiviteiten@gmail.com . Beltalen kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas.

Week 4 : Maandag 5 augustus Dagje uit naar Land van Fluwel
Een dagje uit naar het Land van Fluwel. Je neemt zelf een broodje mee zodat er iets op zit dat jij lekker vindt en wij zorgen voor een patatje, voldoende drinken en lekkers
Voor: Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur vertrek en aankomst beide bij TAS aan het van Eedenplein 3
Bijzonderheden: Neem bij mooi weer zwemkleding en een handdoek mee want er is ook een natte speelhoek. Je krijgt van ons een polsbandje en een hesje voor de herkenbaarheid. Neem zelf een broodje mee voor extra trek. Wij regelen drinken, een patatje, een ijsje en iets lekkers

Kosten: voorverkoop €12,50 daarna €15,00
Inschrijven kan op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur voor €12,50 of online voor €15,00 via tasactiviteiten@gmail.com . Beltalen kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas.

Week 5: ma 12 t/m do 15 augustus: Huttenbouw thema Hulpverlening
UITVERKOCHT!
Dit jaar is de huttenbouw van TAS van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus
Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2011 geboren)
We bouwen dit jaar op het parkeerterrein aan de Oeverzeggeweg bij Sporthal de Draai
Programma Huttenbouw 2019:
Maandag 12 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Dinsdag 13 augustus: van 10.00 uur tot 15.00 uur – bouwen
Woensdag 14 augustus: van 10.00 tot 15.00 uur – bouwen, schilderen en versieren hutten
Woensdag 14 augustus vanaf 19.00 uur: Je hebt thuis gegeten en komt naar de bonte avond en het slaapfeest
Donderdag 15 augustus: Ontbijten, afbreken en om 9.30 uur naar huis
Het uitgebreide programma staat op http://www.tasheerhugowaard.nl onder het kopje Huttenbouw. Tussen de middag blijf op het terrein en neem je zelf je brood mee. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers.

Kaarten zijn te koop op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur voor €20,00
ze kunnen niet gereserveerd worden, wees er snel bij, want vol=vol.
Betalen doe je bij inschrijving en kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas
Na bovenstaande data zijn overgebleven deelnamekaarten via onderstaand e-mailadres te bestellen (dus niet telefonisch en ook niet voor de verkoop in TAS, reserveren kan helaas ook niet). Vergeet in de mail dan niet de naam/achternaam en leeftijd van uw kind en uw 06-nummer te vermelden. E-mail: huttenbouwtas@gmail.com

Week 6 vrijdag 23 augustus Koken en Back to school disco
UITVERKOCHT!
We gaan koken, eten en disco-en! Beter kan de vakantie toch niet afgesloten worden lijkt ons.
Voor: kinderen van 9 t/m 14 jaar
Tijd: 16.00 tot 21.00 uur
Bijzonderheden: geef bij inschrijving je (di)eetwensen en eventuele allergieën door
Kosten: voorverkoop €3,50 daarna €5,00
Inschrijven kan op vrijdag 7 en 14 juni van 14.30 tot 18.00 uur voor €3,50 of online voor €5,00 via tasactiviteiten@gmail.com . Betalen kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas.

Stichting TAS Heerhugowaard
Van Eedenplein 3
1702 GW Heerhugowaard
Tel: 06-20572116
Site: http://www.tasheerhugowaard.nl
Facebook: https://www.facebook.com/TASHeerhugowaard
E-mail: tasheerhugowaard@gmail.com

7 gedachtes over “Onze zomervakantie activiteiten 2020

 1. Ben verhuisd naar Heerhugowaard en kom uit een gemeente waar alles gratis was voor kinderen. Jammer dat dat niet in Heerhugowaard zo is.. Overal moet voor worden betaald. Zelfs met koningsdag merkten we op. Te gek voor woorden.

  Like

  • Goedemiddag Nathalie,
   Dat wij een vergoeding vragen voor onze activiteiten is om de simpele reden, het materiaal betaald zichzelf niet. We zijn een organisatie wat al draait op alleen maar vrijwilligers. U moet goed begrijpen dat materialen en denk bijvoorbeeld aan het huren van een springkussen helaas eenmaal geld kost. Als we geen kleine vergoeding vragen, kunnen wij onze activiteiten niet waarmaken. Ik kan u wel wijzen op de Huygenpas. Daarvoor kunt u via de gemeente een aanvraag doen. Met deze pas krijgt u kortingen en kunt u bijvoorbeeld bij tas met een bon €20-, verbruiken aan activiteiten die wij organiseren. U komt daar alleen voor in aanmerking als u een inkomen heeft van bijstandsniveau. Maar deze toetst de gemeente. We zijn al zo goedkoop mogelijk, omdat we subsidie krijgen voor een deel van de kosten.

   Met vriendelijke groet,
   Dominique

   Like

  • Ik ben juist erg positief dat dit georganiseerd wordt in Heerhugowaard.
   De kosten zijn erg laag, zeker als je het vergelijkt met de tickets van musea speeltuinen etc!
   Ook als je niet op vakantie gast, worden er bordebol leuke uitjes geregeld voor een lage prijs! 🎉👍🏻

   Like

  • Hoi Nathalie,

   Ik begrijp dat je dan even schrikt maar… deze vrijwilligers worden niet ondersteund door de gemeente heerhugowaard. En de bedragen die gevraagd worden zijn echt dé hoogste niet. Met wat zij aanbieden vind ik dit niet meer dan eerlijk. Ook de vrijwilligers die daar met de kinderen bezig zijn, zij zijn allemaal in het bezit van EHBO, zij werken of hebben gewerkt met kids en het allerbelangrijkst: ze zijn stuk voor stuk lief, zorgzaam, sociaal met de kids bezig!!!
   Ik ken die gemeentes ook wel, waar het gratis is. Daar organiseert een school die opleiding Sport en Cultuur aanbied.. of gym leraar opleiding. Sja dan valt alles anders. En je moet niet.. je mag je kind hiervoor openen.

   Like

 2. Hoi vrijwilligers van tas,
  Vandaag is jesper voor get eerst bij jullie geweest voor het pieten feest. Hij vond het super leuk en hij heeft nu de leeftijd dat hij aan veel mag meedoen dus hij ziet het helemaal zitten om aan veel activiteiten mee te doen. Bedankt dat jullie dit allemaal organiseren

  Groeten jesper en mama

  Like

 3. Hallo Tas,
  Is het de bedoeling dat de ouders mee gaan met de activiteiten om je kind te begeleiden of doen de vrijwilligers dit.
  Dat vroeg ik me even af.
  Ik hoor het graag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s