Onze zomervakantie activiteiten 2023

Hier komt het zomerprogramma 2023 van TAS, want niemand hoeft zich te vervelen!! Kom deze zomer fanTAStische herinneringen maken bij ons, maar nog even geduld het volledige programma volgt nog

Hoe werkt het? Informatie voor de ouders:

  1. Kies de activiteit (of activiteiten) waar je kind(eren) aan mee wil(len) doen
  2. Voor de Zomeractiviteiten mail je naar tasactiviteiten@gmail.com 
  3. Voor de Huttenbouw naar huttenbouwtas@gmail.com  Let dus goed op: dit kan niet in de activiteiten mail omdat wij dan het overzicht kwijt zijn!
  4. Voor het TAS-Tienerfestival mail je naar tienerfestivaltas@gmail.com Let dus goed op dit kan niet in de activiteiten mail omdat wij dan het overzicht kwijt zijn!
  5. Geef in de mail het volgende aan: Voor ieder kind naam, geboortedatum een mobiel nummer van een ouder waar we het betaalverzoek heen kunnen sturen. Wilt u contant, met de Huygenpas of Meedoenpas betalen dan kan dit natuurlijk ook; geef dit even aan in uw mail.
  6. Inschrijvingen worden op binnenkomst afgehandeld, bij te veel aanmeldingen tegelijkertijd wordt er geloot. Als uw kind mee kan doen volgt er een mail met onze voorwaarden en een inschrijfformulier voor de extra gegevens die we nog willen weten. U antwoord hier via de mail binnen drie dagen op waarbij u aangeeft de voorwaarden gelezen te hebben en ons de nog gevraagde informatie aanlevert. Indien dit niet gebeurt, wordt uw kind i.v.m. de te verwachten wachtlijsten helaas van de lijst gehaald. Niet omdat we kinderachtig willen doen maar omdat het dit jaar even niet anders kan
  7. Bij activiteiten op locatie geldt: Kinderen worden bij de poort of deur afgezet, u kunt niet mee naar binnen.  We zullen van alle kinderen foto’s maken voor op de website zodat u mee kunt genieten als ze thuiskomen met hun verhalen. Indien u niet wilt dat uw kind op de foto gaat, meldt dit dan bij de inschrijving.

Wat gaan we doen?

Zondag 30 juli 13.30 tot 17.30 uur: Het TAS-Tienerfestival
Het festival is op zondag 30 juli van 13.30 tot 17.30 uur op het terrein aan het van Eedenplein 3
Het TAS-Tienerfestival is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken. Lees daarom alles even goed door.
Het festival is gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn. Je kunt er genieten van artiesten die voor je optreden, er zijn watergames bij mooi weer, je kunt er kratstapelen, (glitter)tattoos laten zetten, kapsalon Doe eens raar met je haar is aanwezig, Toos en Trein met hun wc gein en ga zo maar door. Zie voor alle informatie het kopje van het festival.

Op het terrein is ook frisdrank, sap, (frituur)snacks, ijs en ander lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.
Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.
Het TAS-Tienerfestival is een activiteit zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Je kan alleen meedoen als je ouder je aanmeldt via tienerfestivaltas@gmail.com
Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de VIP-gastenlijst staat.

Maandag 21 t/m 24 augustus voor de groep 8 t/m 14 jaar: Inschrijven kan vanaf 24 februari Huttenbouw. Thema Het Magische TAS-plein (Magie is dus het thema). De ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2014 geboren zijn dus dit jaar 8 worden). Dit wordt onze 24ste en laatste huttenbouw, aangezien we tijdig starten met de inschrijvingen zou het kunnen dat er in de aanloop er naar toe kleine wijzigingen plaatsvinden. Teruggave van het deelnamegeld en doorgeven van kaarten is wegens administratieve redenen niet meer mogelijk. Dit kost ons, naast het drukke zomerprogramma, echt veel te veel tijd. Kijk dus goed of je kan, je dan niet op vakantie bent, of je echt mee wilt doen en meld je dan aan. Als je door onze wijzigingen niet meer mee kan doen, krijg je het betaalde bedrag natuurlijk retour. Aanmelden gaat alleen via de mail huttenbouwtas@gmail.com. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot. Bij inschrijving geeft een ouder aan hoe het kind heet, wat de leeftijd is en een mobiel telefoonnummer. Daarop volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook volgt er een betaalverzoek naar uw mobiele nummer, dit dient binnen een week betaald te worden daarna is de inschrijving pas definitief. We sturen ook onze voorwaarden dan mee. Schrijf je via de mail voor een andere ouder een kind in? Geef dan naast de naam en  geboortedatum van het kind  ook het mobiele telefoonnummer en het email-adres van de ouder aan ons door. Locatie: De huttenbouw is dit jaar op het parkeerterrein aan de Beukenlaan 1b (naast de Waardergolf)) Kosten: €19,50 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Huygenpas, de Meedoenpas of contant) Aanmelden kan alleen via een mail naar huttenbouwtas@gmail.com
Programma: Maandag 21 augustus 10.00 aankomst op het terrein, poort open, vertrek om 15.00 uur
Dinsdag 22 augustus 10.00 aankomst op het terrein, poort open, vertrek om 15.00 uur
Woensdag 23 augustus 10.00 uur poort open en dan blijven jullie tot donderdagochtend dus met slaapnacht en avondeten!
Donderdag 24 augustus ga je tussen 8.00 en 8.30 uur naar huis en kan je dus opgehaald worden. Tussen de middag blijf je op het terrein en hiervoor neem je zelf een broodje mee. Wij zorgen voor voldoende drinken, een lekkere snack tussen de middag en nog meer lekkers tussendoor. Op woensdagavond regelen wij ook jullie eten. Er zijn alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit. De definitieve bouwlocatie kan wijzigen, dit geven we door zodra de vergunning binnen is. We timmeren, zagen en bouwen voor de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard, natuurlijk kun je met je groep een leuk prijsje winnen. Dit jaar kom je woensdagochtend met je slaapspullen en ga je pas weer weg op donderdagochtend. Zo kunnen we een nog leuker programma aanbieden. Slapen in je hut mag, maar moet niet.  We maken super veel lol, er is muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel en veel meer. Meer informatie is te vinden onder het kopje huttenbouw op deze site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s