Onze zomervakantie activiteiten 2018

De Zomervakantie van TAS

Deze zomer valt er weer van alles te doen bij TAS. We gaan avonturen beleven, lol maken, we hebben een grote speldag en we gaan op mini kamp met een spannend avondspel. Dit wordt dus weer een fanTAStische zomer. Geef je snel op, want voor bijna alles geldt vol is ook echt vol.

Het programma:

Zondag 22 juli gaan we Laser-gamen en een Escaperoom doen bij FORT-treffelijk UITVERKOCHT
I.s.m. FORT-Treffelijk kunnen wij deze activiteit voor een zeer redelijke prijs aanbieden!
Kan jij op tijd ontsnappen uit de mysterieuze kamers? Hoe goed ben jij in raadsels oplossen om op tijd te ontsnappen? We gaan deze dag ook nog laser-gamen, het kan niet op. Dit wordt echt een te gekke dag die we afsluiten met heerlijke pannenkoeken.
Voor: Iedereen van 8 t/m 14 jaar
Tijden: Om 10.30 uur vertrek vanaf TAS, rond 17.00 uur zijn we weer thuis.
Kosten: € 8,00
Bijzonderheden: we eten pannenkoeken maar er is ook drinken en iets lekkers geregeld.

Donderdag 26 juli gaan we naar Sprookjeswonderland
Kom in betovering en wandel door het sprookjesbos. Klim in een attractie of kijk naar een mooie voorstelling. Spelen en genieten daar draait het om, je gaat in groepjes met een begeleider door het park. Natuurlijk eten we daar een patatje en een ijsje.
Voor: kinderen van 4 t/m 8 jaar
Tijden: Om 10.00 uur vertrek vanaf TAS rond 17.00 uur zijn we weer thuis
Kosten: € 11,00
Bijzonderheden: de kinderen krijgen een patatje, dit kan te kort zijn voor sommige kinderen, geef daarom een broodje mee. Drinken en wat lekkers regelen wij.

Vrijdag 3 augustus High tea en de Bonte Bingo INSCHRIJVING IS GESLOTEN
Eindelijk een echte high tea voor kinderen. Deze staat voor bij aankomst klaar voor jullie en wordt genuttigd tijdens de Bonte Bingo. De ballen rollen, er zijn grappige mini spellen tussendoor en wie weet ga jij met een leuke prijs naar huis. Maar je weet, het gaat om het meedoen en winnen is niet belangrijk als je lekker je buik vol kan eten toch?
Voor: kinderen van 7 t/m 14 jaar
Tijden: Om 13.30 uur bij TAS en rond 16.00 uur is het afgelopen
Kosten: € 4,50
Bijzonderheden: Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met (di)eetwensen.

Zaterdag 4 augustus Het Grote Mid Summer Event
Daar is hij dan: ons grote Spelspektakel, met te gekke spelen, natuurlijk ontbreekt het springkussen niet en valt er veel te beleven. Bij mooi weer zijn er natuurlijk lekker veel waterspellen zoals je van ons gewend bent.
Voor: kinderen van 4 t/m 14 jaar
Tijden: van 10.00 tot 13.00 uur bij TAS op het van Eedenplein
Kosten: € 3,00 in de voorverkoop en € 4,00 bij de deur.
Bijzonderheden: Bij mooi weer zijn er waterspelen, zorg dan voor kleding die nat mag worden en een handdoek, Bij minder mooi weer is er nog genoeg te beleven. Voor de jongste kinderen zorgen ouders zelf voor begeleiding en ondersteuning op het plein. Natuurlijk regelen wij voldoende drinken en iets lekkers voor de kinderen.

Donderdag 9 augustus en vrijdag 10 augustus op kamp met avondspel!
Met een prachtige cheque van de Lidl kunnen we op minikamp naar Het Boshuis in Wieringerwerf . De TAS vrijwilligers staan bekend om hun spannende avondspellen, de vele grappige, leuke en boeiende bosspellen.
Dit gaan we doen in dit mini kamp, waarbij we slapen in het Boshuis. Dit wil je niet missen!
Voor: tieners van 8 t/m 15 jaar
Tijd: Donderdag om 9.30 uur vertrek vanaf TAS en op vrijdag 10 augustus zijn we rond 20.30 uur weer thuis
Kosten: € 15,00
Bijzonderheden: eten, drinken en lekkers is natuurlijk geregeld, je neemt zelf wel slaapspullen mee en je goede humeur. Een lijst met alle informatie volgt bij inschrijving, hierop geef je ook bijzonderheden aan en wat je wel en niet lust.

Dinsdag 14 augustus Theatervoorstelling Het Elfje en het Troepmonster
Els danst in het bos, zoals altijd. Maar opeens regent het afval op haar hoofd. Plastic flessen, chips zakken en nog veel meer. Verbaasd kijkt ze naar de rommel, waar komt die troep opeens vandaan? Willem Wolf weet het ook niet en het bos verdwijnt steeds verder onder het zwerfvuil, want het troepmonster blijft alles op de grond gooien. En bovendien komt het monster steeds dichterbij. Als dat maar goed afloopt……
Voor: Alle leeftijden
Tijden: Van 10.00 tot 11.00 uur bij TAS op het van Eedenplein
Kosten: € 3,00 (kom je ook naar de workshop, koop dan een combikaart voor € 5,00)
Bijzonderheden: Volwassenen worden gevraagd achter de kinderen te gaan zitten zodat iedereen het goed ziet. Natuurlijk zorgen wij voor iets te drinken en iets lekkers.

Dinsdag 14 augustus Theaterworkshop
Zelf altijd al in en voorstelling willen spelen? Dat kan bij TAS. Eerst ga je met elkaar aan de slag met zaken zoals hoe je een rol moet spelen, daarna ga je oefenen met als gevolg een leuke voorstelling voor iedereen die jij kent.
Voor: 7 t/m 14 jarigen
Tijden: Van 12.30 tot 14.30 uur bij TAS op het van Eedenplein
Kosten: €3,50 (kom je ook naar de voorstelling, koop dan een combikaart voor € 5,00)
Bijzonderheden: Als je meedoet regel je zelf van te voren dat iedereen komt kijken naar je. Het publiek komt om 14.00 uur naar TAS, de toegang is natuurlijk gratis.

Woensdag 22 augustus Dagje uit naar Linnaeushof
We gaan een dagje spelen, springen, rennen ,dansen en lol maken. Natuurlijk eten we een patatje en is er een ijsje. Verder is er voldoende limonade en wat lekkers om de dag superleuk te maken.
Voor: iedereen van 7 t/m 12 jaar
Tijden: 10.00 uur vertrek bij TAS en rond 17.00 uur zijn we weer terug
Kosten: € 15,00
Bijzonderheden: Er is een waterdeel, neem bij mooi weer dus een handdoek en kleding die nat mag worden mee. Neem ook een broodje mee van huis, want niet iedereen heeft genoeg aan een patatje.

Maandag 27 augustus t/m donderdag 30 augustus Huttenbouw UITVERKOCHT
Onze 19e Huttenbouw met het thema Kermis. Deze kaarten zijn al in de voorverkoop en meer dan helft is al weg. We bouwen op het plein van de Kleine en Grote Beer op de Plutolaan 2A
Voor: iedereen die in 2018 8 jaar wordt t/m 15 jaar
Tijden: zie hiervoor onze website http://www.tasheerhugowaard.nl
Kosten: € 17,50 in de voorverkoop en als er daarna nog kaarten over zijn, kosten die € 19,50 Bijzonderheden: Zie voor alle informatie het linkje Huttenbouw.

Hoe geef je jezelf op?
Alle nog beschikbare kaarten zijn via het email-adres tasactiviteiten@gmail.com te bestellen. Stuur een mail met daarin om welke activiteit(en) het gaat, de naam en leeftijd van het kind en een mobiel telefoonnummer. Wij reageren hierop met de betaalinstructies en het inschrijfformulier.

Hoe werken wij bij TAS?
Aansprakelijkheid: We proberen elk risico te vermijden. Toch zit een ongelukje vaak in een klein hoekje, daar waar gespeeld wordt kunnen (kleine) ongelukjes gebeuren, we waarschuwen daarom dat iedereen altijd goed moet blijven uitkijken. Huisdieren worden niet toegelaten op het terrein. Kom niet in je mooiste kleren en wel op stevige schoenen naar de activiteiten. Volg aanwijzingen op, luister naar de begeleiders. Bij TAS werken we alleen met vrijwilligers, we doen onze uiterste best om alles goed, veilig en soepel te laten verlopen maar het blijft altijd een eigen keuze van de ouders om uw kind(eren) mee te laten doen. De organisatie kan NIET aangesproken worden voor eventueel geleden schade.
Foto’s: Tijdens al onze activiteiten worden er foto’s genomen en deze worden, na screening, op de website van TAS geplaatst. Als je ouders/verzorgers dat niet willen, moeten ze dit aangeven op het inschrijfformulier. Foto’s die je zelf maakt, dienen zonder toestemming niet gedeeld te worden met derden als er andere kinderen/volwassenen opstaan dan de eigen familie. Die zijn alleen voor eigen gebruik.
Regels, omgaan met elkaar: Bij alle TAS activiteiten hanteren we dezelfde regels. Deze zijn gelijkwaardig aan de regels thuis of op school, Je luistert naar elkaar en de begeleiders, we pesten niet, sluiten niemand buiten, volgen op wat de begeleiders vragen of zeggen en we hebben respect voor elkaar. Als je zelf iets niet op kunt lossen vraag je hulp bij een begeleider.
Medicijngebruik en andere bijzonderheden (bijv. een dieet of een allergie): Gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden, laat je ouders dit dan via de inschrijflijst doorgeven aan de organisatie. Ook kunnen de eventuele medicijnen bij de organisatie in beheer worden gegeven. Als de begeleiders deze moeten geven dient dit goed te worden besproken (hoeveelheid, hoe toe te dienen en wanneer). Hiervoor wordt ook getekend.

Stichting TAS Heerhugowaard
Van Eedenplein 3
1702 GW Heerhugowaard
Tel: 06-20572116
Site: http://www.tasheerhugowaard.nl
Facebook: https://www.facebook.com/TASHeerhugowaard
E-mail: tasheerhugowaard@gmail.com

Advertenties

4 gedachtes over “Onze zomervakantie activiteiten 2018

 1. Ben verhuisd naar Heerhugowaard en kom uit een gemeente waar alles gratis was voor kinderen. Jammer dat dat niet in Heerhugowaard zo is.. Overal moet voor worden betaald. Zelfs met koningsdag merkten we op. Te gek voor woorden.

  Like

  • Goedemiddag Nathalie,
   Dat wij een vergoeding vragen voor onze activiteiten is om de simpele reden, het materiaal betaald zichzelf niet. We zijn een organisatie wat al draait op alleen maar vrijwilligers. U moet goed begrijpen dat materialen en denk bijvoorbeeld aan het huren van een springkussen helaas eenmaal geld kost. Als we geen kleine vergoeding vragen, kunnen wij onze activiteiten niet waarmaken. Ik kan u wel wijzen op de Huygenpas. Daarvoor kunt u via de gemeente een aanvraag doen. Met deze pas krijgt u kortingen en kunt u bijvoorbeeld bij tas met een bon €20-, verbruiken aan activiteiten die wij organiseren. U komt daar alleen voor in aanmerking als u een inkomen heeft van bijstandsniveau. Maar deze toetst de gemeente. We zijn al zo goedkoop mogelijk, omdat we subsidie krijgen voor een deel van de kosten.

   Met vriendelijke groet,
   Dominique

   Like

  • Ik ben juist erg positief dat dit georganiseerd wordt in Heerhugowaard.
   De kosten zijn erg laag, zeker als je het vergelijkt met de tickets van musea speeltuinen etc!
   Ook als je niet op vakantie gast, worden er bordebol leuke uitjes geregeld voor een lage prijs! 🎉👍🏻

   Like

 2. Hoi vrijwilligers van tas,
  Vandaag is jesper voor get eerst bij jullie geweest voor het pieten feest. Hij vond het super leuk en hij heeft nu de leeftijd dat hij aan veel mag meedoen dus hij ziet het helemaal zitten om aan veel activiteiten mee te doen. Bedankt dat jullie dit allemaal organiseren

  Groeten jesper en mama

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s