Hoe werkt de kaartverkoop

Kaarten of deelnemers bewijzen voor onze activiteiten worden zoveel mogelijk verkocht in TAS omdat ouders een aantal gegevens invullen over de deelnemer. Verder nemen we door hoe we werken. Dit doen we zodat u en wij van elkaar weten wie we zijn en wat we mogen verwachten van elkaar. Zo kent u ons ook meteen wat beter.

Bij kleine activiteiten kan het soms via mail of app maar dan staat het er specifiek bij.

Kaarten worden op volgorde van binnenkomst verkocht dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er op tijd bij dus. Verkochten kaarten worden niet meer terug genomen omdat dit voor ons echt heel veel werk is.

Als een activiteit door omstandigheden van onze zijde niet door kan gaan  door bijvoorbeeld te kort vrijwilligers wordt geld retour gestort. Weersomstandigheden zijn onmacht voor ons.

De veiligheid en de zorg van uw kind staat bij u als ouder natuurlijk voorop en bij de activiteiten die wij organiseren voor uw kinderen proberen wij, als vrijwilligers organisatie, er alles aan te doen om dit ook zo goed mogelijk te regelen. Daarom vult u bij ons altijd een lange lijst in met van alles over uw kind. Doordat wij hier zoveel mogelijk voor willen staan is het bij ons niet mogelijk om de deelnemers kaarten van onze activiteiten zelf door te verkopen. Verkoopt of koopt u daarom geen kaarten aan of van andere ouders. Hierdoor zijn wij niet op de hoogte van hetgeen uw kind nodig heeft en hebben wij ook niet de juiste gegevens, wij kunnen dit kind dan ook helaas niet toelaten.

Indien u op zoek bent naar een deelnemerskaart of er 1 onverwachts over houdt mailt u dan naar tasactiviteiten@gmail.com of voor de Huttenbouw naar huttenbouwtas@gmail.com. Wij regelen dan, indien dit gaat, de doorverkoop. Wij nemen de oude in en u krijgt uw geld terug en doen een vernieuwde aanmelding voor de nieuwe deelnemer. Dit kan dus alleen als er aanbod en vraag is. We zullen de berichten op volgorde behandelen. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen als er geen nieuwe koper voor is. Dit kan simpelweg financieel niet omdat er kosten gemaakt zijn. Hopelijk kunt u ons begrijpen, het gaat ons om de veiligheid en zekerheid voor uw kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s