TAS MIX-Disco’s 2022-2023

Iedere laatste vrijdag voor een vakantie is er een groot muziekfeest (de TAS MIX-Disco) aan het van Eedenplein 3. Van 19.00 uur tot 21.30 uur draaien we de muziek die jij wilt horen, die jij kiest en dansen we erop los.

Iedereen van 8 tot 14 jaar welkom. Entree: is gratis, maar binnen is binnen. Je kan niet steeds naar buiten i.v.m. de veiligheid.

De komende TAS- MIX disco’s zijn op:
Vrijdag 14 oktober: Thema Oktoberfest (Kom in het blauw wit als je dat hebt, dit mag maar moet niet)
Vrijdag 23 december
Vrijdag 24 februari
Vrijdag 21 april
Zondag 23 juli het TAS Tienerfestival

Informatie voor ouders:
– De TAS MIX Disco wordt gedraaid door een groep vrijwilligers die zorgen dat er barbezetting en muziek is, dat de sfeer goed blijft en ze staan bij de deur.

– Wij gaan er vanuit dat u zelf met uw kind afspreekt of deze alleen naar huis mag of opgehaald wordt, wij kunnen dit niet controleren bij de uitgang.
– Eigen meegenomen eten en drinken wordt in beslag genomen en teruggegeven als uw kind naar huis gaat. – Water is natuurlijk gratis.
– Tijdens de activiteit is ook frisdrank, sap en veel lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip. Deze VIP-Knip kaarten zijn zowel te gebruiken bij de TAS Mix-Disco feesten die voor iedere vakantie plaatsvinden als bij het TAS Tienerfestival. VIP-Knip kaarten zijn te koop aan de deur of via een appje naar 06-20572116, o.v.v. Naam en geboortedatum kind en het aantal VIP-Knips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s