TAS MIX-Disco’s 2022-2023

Iedere laatste vrijdag voor een vakantie is er een groot muziekfeest (de TAS MIX-Disco) aan het van Eedenplein 3. Van 19.00 uur tot 21.30 uur draaien we de muziek die jij wilt horen, die jij kiest en dansen we erop los.

Iedereen van 8 tot 14 jaar welkom. Entree: is gratis, maar binnen is binnen. Je kan niet steeds naar buiten i.v.m. de veiligheid.

De komende TAS- MIX disco’s zijn op:
Vrijdag 14 oktober: Thema Oktoberfest (Kom in het blauw wit als je dat hebt, dit mag maar moet niet)
Vrijdag 23 december: Thema Glitter and Glamour
Vrijdag 24 februari Thema Carnaval (Kom verkleed en win een leuke prijs, verkleden is niet verplicht )
Vrijdag 21 april Thema: Doe eens raar met je haar
Zondag 30 juli Het TAS-Tienerfestival

Informatie voor ouders:

– De TAS MIX Disco wordt gedraaid door een groep vrijwilligers die zorgen dat er barbezetting en muziek is, dat de sfeer goed blijft en ze staan bij de deur.

-Wij gaan er vanuit dat u zelf met uw kind afspreekt of deze alleen naar huis mag of opgehaald wordt, wij kunnen dit niet controleren bij de uitgang.
– Eigen meegenomen eten en drinken wordt in beslag genomen en teruggegeven als uw kind naar huis gaat. – Water is natuurlijk gratis.
– Tijdens de activiteit is ook frisdrank, sap en veel lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip. Deze VIP-Knip kaarten zijn zowel te gebruiken bij de TAS Mix-Disco feesten die voor iedere vakantie plaatsvinden als bij het TAS Tienerfestival. VIP-Knip kaarten zijn te koop aan de deur of via een appje naar 06-20572116, o.v.v. Naam en geboortedatum kind en het aantal VIP-Knips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s