Mixtream4Kids

TAS presenteert: Mixtream4Kids op zaterdag 28 augustus van 15.00 tot 18.00 uur.

In samenwerking met het in Heerhugowaard zeer bekende Mixtream, die dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert, mag TAS op zaterdag 28 augustus een echt kinderfestival gaan neerzetten. Ook Mixtream4Kids is in het Rosarium (park aan de Dreef) op dezelfde locatie als de grote broer. Met artiesten uit de regio, met het festivalgevoel, met heel veel plezier en echt alleen voor kinderen!

Mixtream4Kids is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken.

Je kan alleen meedoen als je jezelf aanmeldt via kinderfestivaltas@gmail.com

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Mixtream4Kids is gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn.

Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Mixtream4Kids is een festival zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: de Gemeente Heerhugowaard, Team Mixtream, Stichting Nut, NK Trainingen, de artiesten die goed hebben meegedacht en vele fanTAStische vrijwilligers