Mixtream4Kids

Wat een succes was de eerste editie van Mixtream4Kids, door de Corona wetgeving anders dan gehoopt, maar mooier dan verwacht en fijner dan gedacht. Iedereen die er was bedankt in het vertrouwen. Alle kinderen, artiesten en vrijwilligers die er voor gingen dit jaar hebben aangegeven dat ze er volgend jaar weer bij willen zijn en dat lijkt ons een mooi startpunt om er voor te gaan maar dan hopelijk op het Mixtream festivalterrein een dag voor de grote broer. We gaan ervoor!!!!

TAS presenteert: Mixtream4Kids op zaterdag 28 augustus van 15.00 tot 18.00 uur in de Waardergolf.

Dit jaar zou TAS in samenwerking met het in Heerhugowaard zeer bekende Mixtream, Mixtream4Kids neer gaan zetten. Helaas heeft het team van Mixtream moeten besluiten om dit jaar af te lassen omdat het op dit moment niet haalbaar is voor hen om het evenement neer te zetten zoals ze graag zouden willen. Dit vinden wij erg spijtig voor alle vrijwilligers die maanden van voorbereidingen in rook op zagen gaan, we duimen voor een prachtige jubileum editie in 2022

Mixtream4Kids kan gelukkig in een aangepaste versie doorgaan en is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken.

Mixtream4Kids is gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn.

Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Mixtream4Kids is een festival zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Mixtream4Kids is dus een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken.

Je kan alleen meedoen als je ouder je aanmeldt via kinderfestivaltas@gmail.com

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4 en 6 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: de Gemeente Heerhugowaard, Team Mixtream, Stichting Nut, NK Trainingen, de artiesten die goed hebben meegedacht en vele fanTAStische vrijwilligers