Mixtream4Kids zaterdag 27 augustus 2022

MIxtream4Kids is een festival voor kinderen. Indien de vergunning te realiseren is zal dit zijn op het terrein van de enige echte Mixtream, het festival in Heerhugowaard op zondag 28 augustus voor alle inwoners van Dijk en Waard. We vonden het spijtig voor alle vrijwilligers van Mixtream die na maanden van voorbereidingen door de Corona wetgeving hun activiteit in 2021 in rook op zagen gaan, daarom wensen wij ze een prachtige jubileum editie in 2022 op zondag 28 augustus 2022!

TAS presenteert, na de binnen editie in 2021 nu de tweede versie van Mixtream4Kids op zaterdag 27 augustus van 13.30 tot 17.30 uur op het terrein van Mixtream in het Rosarium (ingang bij de Bolle Buik).

Mixtream4Kids is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken.

Mixtream4Kids is gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn.

Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Mixtream4Kids is een festival zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Mixtream4Kids is dus een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken.

Je kan alleen meedoen als je ouder je aanmeldt via kinderfestivaltas@gmail.com

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4 en 6 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

De eerste versie van Mixtream4Kids werd mede mogelijk gemaakt door: de Gemeente Heerhugowaard, Team Mixtream, Stichting Nut, NK Trainingen, de artiesten die goed hebben meegedacht en vele fanTAStische vrijwilligers. Voor de tweede zijn we nog op zoek naar sponsoren