Muziek Feest in TAS 21 april 2023

Start van de Meivakantie: FEEST!! Vrijdag 21 april is het weer party-time in TAS met de TAS- MIX Disco.

Dansen en zingen op de muziek die kiest. Je vrienden ontmoeten, chillen en een feestje bouwen. Alle ingrediënten zijn aanwezig. Jonge mensen draaien de door jouw gekozen muziek, leeftijdsgenoten achter de bar, dit is echt je eigen feest dus.
Wanneer: vrijdag 21 april
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Waar: van Eedenplein 3 bij TAS
Voor: iedereen van 8 t/m 14 jaar
Kosten: Niks
Je kan er ook lekkers en fris kopen maar dat moet niet.
Er is geen dresscode, trek vooral iets aan waar jij blij van wordt. Er is wel altijd een thema, deze keer is dit: “Doe eens raar met je haar!” dus als je van lekker gek doen houdt heb je dubbel mazzel. Er valt weer wat te winnen voor de meest origineelste kapsels.

Extra informatie voor ouders over de TAS-Mix Disco’s:
· De TAS MIX Disco wordt gedraaid door een jonge groep vrijwilligers die zorgen dat er bar bezetting en muziek is, volwassenen met meer ervaring zorgen dat de sfeer goed blijft en staan bij de deur voor controle en ondersteuning.
· Wij gaan ervanuit dat u zelf met uw kind afspreekt of deze alleen naar huis mag of opgehaald wordt, wij kunnen dit niet controleren bij de uitgang.
·Eigen meegenomen eten en drinken wordt in beslag genomen en teruggegeven als uw kind naar huis gaat.
· Tijdens de activiteit is ook frisdrank, sap en veel lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten we een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip. Deze VIP-Knip kaarten zijn zowel te gebruiken bij de TAS Mix-Disco feesten die voor iedere vakantie plaatsvinden als bij het TAS Tienerfestival. VIP-Knip kaarten zijn te koop aan de deur of via een appje naar 06-20572116, o.v.v. Naam en geboortedatum kind en het aantal VIP-Knips.
Dit telefoonnummer gebruiken we ook om u te bereiken als er iets is met uw kind. Verder natuurlijk nergens voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s