TAS doet mee met de Rabobank ClubSupport

TAS heeft zich aangemeld voor de Rabobank ClubSupport

De ClubSupport geeft ons een manier om onze clubkas te “spekken”, het kost jullie niets, alleen een paar minuten van jullie tijd.

Hoe werkt het?

De ClubSupport is een actie waarbij de Rabobank aan TAS een bedrag doneert voor onze activiteiten, op basis van het aantal stemmen dat we gaan krijgen via de stemactie van de Rabobank-leden in de stemperiode van 5 september t/m 27 september 2022.

Als Rabobank-lid van regio Heerhugowaard-Alkmaar mag je stemmen op de verenigingen en stichtingen van je eigen keuze.

Hoe kan je stemmen bij Rabo ClubSupport?

Log in op je rekening bij de Rabobank of via je app. Ga via Service naar Zelf regelen en dan Snel naar ClubSupport en Stem nu. Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op en klikt Stichting TAS aan (wij vertellen daar ook nog iets over 1 van onze activiteiten).

Stemmen gaat via internetbankieren of de app. Je moet wel een bankrekening hebben bij de Rabobank en lid zijn.

Dat is een extra optie bij deze bank.

Dat lichten we even toe:

De Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat ze leden hebben en een deel van hun winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App. Er zijn hier GEEN kosten aan verbonden maar je mag dan wel mee beslissen wie de stemmen krijgen Dit is op hun site ook na te lezen. Als je nu nog snel lid wordt, kan je voortaan ieder jaar mee stemmen op de organisaties die jij een warm hart toe draagt. Op hun site lees je onder ‘Lidmaatschap’ wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan dus gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

Ben je al lid van de Rabobank dan kan je direct stemmen zonder extra handeling. Ga naar je internetbankieren of je app en klik op stem nu. Elk lid mag 3 keer stemmen, waarbij je maximaal 2 keer kunt stemmen op dezelfde vereniging of stichting. Dit stemmen doen de leden online of via de app.

Elke stem die wij krijgen is belangrijk, hoe meer stemmen, hoe meer geld, aan de stemmen worden aan de hand van een rekensom omgezet in een bedrag voor onze activiteiten. Dit is dan ook de reden waarom we meedoen, dit plaatsen en een beroep op jullie willen doen. We hopen dat jullie ons willen helpen, er zitten voor jullie dus geen kosten aan verbonden er is alleen een kleine inspanning nodig.

Zijn er vragen of wil je ons liever op een andere manier steunen? Stuur dan even een berichtje via app of sms naar 06-20572116 dan nemen wij contact met je op.

Namens de kinderen die deelnemen aan onze activiteiten, alvast enorm bedankt!

Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, staande mensen, buitenshuis en de tekst '11 111 Stem op ons via Rabo App k.l/ ofop rabobank.nl/ clubsupport Wij doen mee met Rabo ClubSupport Doe je ook mee? Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving de coöperatieve Rabobank'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s