Woensdag 23 december Kerst in TAS

Deze vakantie hebben we weer leuke activiteiten voor jullie aan het van Eedenplein 3

Woensdag 23 december van 12.30 tot 14.30 uur Kerst in TAS vier kerstactiviteiten

Vier activiteiten in verschillende zalen waarbij je rouleert zodat je ze alle vier natuurlijk kunt doen. Wat vertellen we nog niet, durf jij de gok aan? Kosten € 5,00,  voor iedereen van 7 t/m 13 jaar Aanmelden kan alleen via tasactiviteiten@gmail.com
  • Geef in de mail het volgende aan:  Voor ieder kind naam, adres, geboortedatum, hoe u wilt betalen en een mobiel nummer van een ouder.
  • Vergeet niet de bijzonderheden van uw kind te vermelden denk aan: allergieën (di)eetwensen, of andere zaken die belangrijk kunnen zijn voor ons.
  • Inschrijvingen worden op binnenkomst afgehandeld, bij te veel aanmeldingen tegelijkertijd wordt er geloot. Vanaf maandag 14 december worden de inschrijvingen verwerkt.
  • Als uw kind mee kan doen volgt er een appje met een betaalverzoek. Indien deze niet betaald  wordt halen wij uw kind i.v.m. de te verwachten wachtlijsten helaas van de lijst. Niet omdat we kinderachtig willen doen maar omdat het dit jaar even niet ander kan
  • Betalen kan contant, met een Tikkie, de Huygenpas of volgens afspraak. Hierover nemen we via WhatsApp contact met u op.
  • Bij al onze activiteiten houden we rekening met de Corona- COVID-19 wetgeving die op dat moment geldt in ons land, het kan dus zijn dat we aanpassingen moeten doen of af moeten zeggen.
  • Belangrijk: Uw kind blijft thuis wanneer hij/zij last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts.Als iemand in het huishouden van het kind koorts boven 38 graden Celsius en/of benauwdheidsklachten heeft, blijft het kind ook helaas ook thuis.
  • Bij de activiteiten geldt: Kinderen worden bij de poort of deur afgezet, u kunt niet mee naar binnen.  We zullen van alle kinderen foto’s maken voor op de website zodat u mee kunt genieten als ze thuis komen met hun verhalen. Indien u niet wilt dat uw kind op de foto gaat, meldt dit dan bij de inschrijving. Ophalen gaat op dezelfde manier, houdt u  alstublieft voldoende afstand van elkaar tijdens het wachten.
  • Volgt u alstublieft al onze aanwijzingen op zodat we er met elkaar een feest voor de kinderen van kunnen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s