Huttenbouw 2019 nieuwe locatie

Het is weer zo ver, de huttenbouw 2019 komt er aan. Dit jaar met het thema: Hulpdiensten

Dit jaar is de huttenbouw van TAS van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus voor kinderen van 8 t/m 15 jaar (de ondergrens in leeftijd is voor kinderen die in 2011 geboren zijn dus dit jaar 8 worden)

LET OP: in verband met het kunnen blijven garanderen van een veilige bouwlocatie, met voldoende ruimte op het plein en er om heen waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Deze is in overleg met de gemeente gevonden op het parkeerterrein aan de Oeverzeggeweg in plan de Draai tegenover de Dependance van Basisschool de Helix en Sporthal de Draai. Hier gaan we op maandag, dinsdag en woensdag gaan we bouwen aan de mooiste hutten in het thema hulpdiensten (misschien kun je daar thuis alvast ideeën voor bedenken). Woensdagavond hebben we een te gekke bonte avond en daarna gaan we in de hutten slapen! Het beloofd weer een fanTAStische week te worden.

Ook dit jaar hebben we “Grote Denkers Korting”:
Als je je deelnamekaart op 17 mei of 24 mei tussen 15.00 uur en 20.00 uur op komt halen in TAS zijn de kaarten voor de huttenbouw slechts € 17,50 per stuk.
Huttenbouw voordeelkaarten worden alleen in TAS verkocht en kunnen niet gereserveerd worden. Hierna zijn de kaarten € 20,00, maar wees er snel bij, want vol=vol.
Betalen doe je bij inschrijving en kan contant, met een Tikkie of de Huygenpas
Bij inschrijving volgt een formulier, hierop noteer je als ouder/voogd de gegevens van het kind en worden bijzonderheden aangegeven. Ook vult u hierop het inschrijfnummer van uw ziektekostenverzekering in, neem dit dus mee!
Schrijf je voor een andere ouder een kind in? Neem de naam, adres, e-mailadres en geboortedatum vast mee. Koop de kaart en doe een aanmelding. De ouders zelf vullen dan de overige gegevens voor ons in en tekenen voor de voorwaarden

Alleen NA bovenstaande data zijn de deelnamekaarten via onderstaand e-mailadres te
bestellen (dus niet telefonisch). Vergeet in de mail dan niet de naam/achternaam en leeftijd van uw kind en uw 06-nummer te vermelden. Reserveren is niet mogelijk, Vol = Vol!
Ben je/ bent u 15 jaar of ouder en lijkt het je/u leuk om te komen helpen? Dat kan natuurlijk ook, graag zelfs! Stuur dan een appje naar 06 20572116 of een mail naar onderstaand adres

E-mail:huttenbouwtas@gmail.com
Stichting TAS Heerhugowaard
Van Eedenplein 3, 1702 GW Heerhugowaard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s