TAS en de Rabobank Clubkas Actie

TAS heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Actie van de Rabobank Alkmaar, Heerhugowaard e.o. Voorheen deden wij sportief mee aan de sponsorfietstocht, maar die is dus omgezet in de Clubkas actie en nu willen wij proberen op die manier onze clubkas te “spekken”.

Bij deze actie doneert de Rabobank aan TAS een bedrag voor onze zomeractiviteiten op basis van het aantal stemmen dat we gaan krijgen via de stemactie van de Rabobankleden in de stemperiode van 8 t/m 28 mei 2018.

Als Rabobank-lid van Heerhugowaard-Alkmaar mag je stemmen op de verenigingen en stichtingen van je eigen keuze. Alle rekeninghouders van de Rabobank kunnen zich aanmelden als lid op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ hier zijn geen kosten aan verbonden.

Lid zijn  is een extra service bij deze bank, er zitten geen rare verplichtingen aan. Dit is op hun site ook na te lezen. Als je nu nog snel lid wordt kan je mee stemmen op de organisaties die jij een warm hart toe draagt.

Ben je al lid van de Rabobank dan krijg je een mail dat je kunt stemmen en dat is dan ook wel de bedoeling J . Elk lid mag 5 keer stemmen, waarbij je maximaal 2 keer kunt stemmen op dezelfde vereniging of stichting. Dit stemmen doen de leden online of bij een Rabobankkantoor.

Elke stem die wij krijgen is belangrijk, hoe meer stemmen, hoe meer geld, aan de stemmen worden aan de hand van een rekensom omgezet in een bedrag voor onze activiteiten. Dit is dan ook de reden waarom we meedoen, dit plaatsen en een beroep op jullie willen doen. We hopen dat jullie ons willen helpen, er zitten voor jullie geen kosten aan verbonden er is alleen een kleine inspanning nodig.

Zijn er vragen of wil je ons liever op een andere manier steunen? Stuur dan even een berichtje via app of sms naar 06-20572116 dan nemen wij contact met je op.

Namens de kinderen die deelnemen aan onze activiteiten, alvast enorm bedankt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s